A Programról
Főoldal » A Programról

Mivel foglalkozhatnak a gyerekekek?

Az osztálykirándulás napján sokféle tartalmas programmal lehet eltölteni az erre szánt időt

szappankészítés
Szappan formázás
Hétköznapi kiszúró formákkal készíthetnek saját szappanokat a Jármy manufaktúra kiváló minőségű szappanjaiból. A legkisebbek is könnyedén és örömmel alkotnak.
1646732894362
Szappanöntés
előre elkészített, melegítéssel olvasztható szappanalapot színezhetnek és illatosíthatnak a gyerekek. Ehhez már ki kézügyesség, koncentráló képesség is kell.
könyv-5
Háttér ismeretek
Életkoruknak megfelelő módon tanulhatnak a szappanokról, a szappankészítés történetéről és módszereiről. Eközben pont azzal az anyaggal dolgoznak, amiről tanulnak.
levillokicsi
Illatjáték
Az illóolajok egyre több háztartásban megtalálhatók, a gyerekek ismerhetik őket. Valóban ismerik? Kiderül ebből a játékból!
edf
Kecskesimogatás
Az udvaron a saját kecskéinkkel ismerkedhetnek a tanulók. Ezek a békés állatok adják azt a tejet, ami a szappanjaink fő alapanyaga.
Outdoor-Games
Szabadtéri játékok
A gyerekek bátran használhatják a trambulint, foci labdát, és kaput, tollast, ugrálóköteleket, amíg a csoport egy része alkot.
IMG_20180706_080621
Kirándulás
A Manufaktúra telke végében természetvédelmi övezetben sétálhatnak, kirándulhatnak a csoportok. Az út mentén lovakkal is találkozhatnak.
arborétumalcsút1-e1600853262509
Egyéb látnivalók
A környéken rövid utazással, vagy sétával elérhető programlehetőségekkel akár egy egész napot is eltölthetnek az osztályok.

Tudjon meg többet rólunk!

Tovább >>
Scroll to Top